Login
+Follow
Login

Dag 3

By Fridstaden on 2013.07.03 In Projekt Vänlighet!

Nu är snart dag 3 till ända. Skall tvätta av mig och kläderna. Sedan sova. Kom iväg sent från Delsbo idag men det var ju  för att jag hade så trevligt på Forngården! Den första milen kändes seg. En del uppför och en hel del blåst. Det blir betydligt tyngre då. Sedan lossnade det dock. Jag tyckte att jag höll ett högre och jämnare tempo hela vägen till Järvsö. Väl där träffade jag på ett helt gäng med trevliga tjejer! Jag bar in några backar med dricka och några fat med öl. För detta fick jag en kanongod hamburgertallrik. Helt suveränt. Ett stort tack till er på Condis bar och kök i Järvsö!

image

1 Responses to "Dag 3"

  Comments (1)

 1. Märta wrote:

  Vilket äventyr du är ute på! Strålande idé och jättekul att läsa om/titta på. Önskar att fler gjorde som du, gärna i Göteborgstrakten, då kunde man kanske fått några träd nersågade och rabatter grävda på nolltid : )
  Lycka till med resten av resan, det kommer säkert att gå jättebra!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login