Login
+Follow
Login

Dag 4 – del1

By Fridstaden on 2013.07.04 In Projekt Vänlighet!

Dagen har varit fin hittills. Arbetade ihop en hotellfrukost på Orbadens Konferens och Spa. Det ni! Salt och fett bacon satt som en smäck! I utbyte rensade jag ogräs mellan stenplattorna på en uteplats. Ett roligt jobb som dock tog lite tid. Tobias från tidningen Ljusnan kom också dit och intervjuade mig. Kul! Cyklingen går bra. Det är dock en jäkla blåst och inte till min fördel! Kolla in klippet nedan:

0 Responses to "Dag 4 – del1"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login