Login
+Follow
Login

Dag 5 – del1

By Fridstaden on 2013.07.05 In Projekt Vänlighet!

Ouff! Mätt och belåten! Skall strax bege mig mot Furudal. Tusen tack till Statoil-killen i Bollnäs, Johan och Mona samt alla på STF Vandrarhemmet Doma gård! Ni har, med råge, säkrat energiförrådet för dagen! Hoppas rensningen från nässlor kring förrådet och vedbon är till belåtenhet Åsa! Full av lycka och insikter drar jag vidare!

0 Responses to "Dag 5 – del1"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login