Login
+Follow
Login

Dag 5 – del2

By Fridstaden on 2013.07.05 In Projekt Vänlighet!

Dagen har varit kanon! Blåsigt och tidvis soligt. Många riktigt roliga långmot! Man har verkligen fått in en bra rytm i kroppen vad gäller cyklingen. Nu sitter växlingarna tightare. Det är otroligt vad mycket en, eller några, sekunders fördröjd växling spelar roll för tempot! Dagens sträcka har gått igenom skog nästan hela tiden. Fantastiskt vackert!

0 Responses to "Dag 5 – del2"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login