Login
+Follow
Login

Dag 6

By Fridstaden on 2013.07.06 In Projekt Vänlighet!

Hej på er!
Idag avslutar jag mitt äventyr. INTE p.g.a skada eller liknande utan för att utmaningen inte längre finns där. Ni som följer, och känner mig, vet hur viktig den är för mig i allt jag tar mig för. Jag trodde och hoppades på att det skulle bli mycket tuffare. Det är ett tvåeggat svärd detta. Jag är lycklig över att ha fått bekräftat att vänligheten finns därute, undersökningen som skulle göras, men samtidigt lite besviken över hur enkelt det varit. Nu har jag inget mål längre och är därmed vilsen. Att cykla hela månaden ut ”bara för att” känns bara själsdödande. Då bygger jag hellre en smedja hemma i Fridstaden under den tiden. Raka mig skall jag också göra!

Ett stort tack till alla ni som följt mig och jag hoppas ni haft det trevligt ilag med mig. Ett längre inlägg kommer under dagarna med reflektioner!

4 Responses to "Dag 6"

  Comments (4)

 1. Johan lT wrote:

  Johan Bollnäs här. Har du vägarna förbi kan du se hur mitt försök till smedja blir. Ha det

  • Fridstaden wrote:

   Har jag vägarna förbi framöver besöker jag dig gärna! Ha det fint så länge!

   • Fridstaden wrote:

    Hi Elsa! I really like giving and I get really excited about it! I also believe that it is harder to recieve than to give. I believe that people would have thought that I was even weirder if I would have done that on this journey, haha. I hope your disappointment is gone and that you enjoyed following me while the journey lasted. I just felt that it wasn’t much of a struggle. I’ve recieved many new experiences and will write about them soon. Please read if you are interested 🙂 I wish you the best of luck!

 2. Albin wrote:

  Hej Cristhoper,
  Jag tycker att det var lite synd att du avbröt efter sex dagar på grund av (Hittills) för lite utmaning. Även om jag förstår att det inte känns motiverande om du upplever det ”själsdödande”. Men jag är lite nyfiken kring och undrar om denna ”brist på utmaning” hade kvarstått om du fortsatt. Funderar över om det finns geografiska gränser för benägenheten att erbjuda arbete för mat, hade varit ”lika enkelt” fortsatt ned till Uppland/Södermanland eller hade det varit annorlunda om du fortsatt genom Dalarna och Värmland. Kanske. Det får vi aldrig veta.Hur som haver var det intressant. Tack för du delat med dig av dina upplevelser.

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login