Login
+Follow
Login

Filmklipp – utrustning…

By Fridstaden on 2013.03.12 In Snöskovandring - Kungsleden

Tänkte att jag skulle göra några filmklipp idag där jag går igenom Utrustning, Kläder och Föda. Jag hann bara med utrustningen, tyvärr. Det är mycket att dona med inför avresa! Kolla in klippet här nedan vetja! Observera också det nyrakade ansiktet! Jag stod i valet och kvalet angående att spara det skägg jag hade och bygga på det under turen eller att raka mig. Jag bestämde mig för att bli vandrings-fin! Det vart kallt om hakan…

4 Responses to "Filmklipp – utrustning…"

  Comments (4)

 1. fjallripan wrote:

  Ja nu börjar det dra ihop sej, så spännande! 🙂

 2. schmenus wrote:

  ungefär arton månader efter detta utspelar sig så har jag nu tittat på din video och inser att du har ungefär världens mest behagliga dialekt/röst.
  Läs godnattsagor för mig?

  • Fridstaden wrote:

   Haha, vad roligt att du tycker det! Det värmer 🙂 Det är faktiskt fler som sagt det och jag har tänkt att börja tala in vissa inlägg i en diktafon och ladda upp. En kan ju testa iaf!

   • schmenus wrote:

    Gör’t. Jag skulle gärna ha talinlägg men vet inte riktigt hur jag löser det tekniskt. Jag har ju också fått höra att jag har trivsam röst, men jag gillar inte att synas riktigt inte rörligt iaf 😀

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login