Login
+Follow
Login

I en annan skepnad…

By Fridstaden on 2013.03.04 In Uncategorized

Såhär i början av bloggandet kan det vara en god idé att presentera sig själv ur olika perspektiv. Läsaren ges då en möjlighet att få ett grepp om och lära känna författaren. Något i alla fall jag uppskattar. Under fliken ”Om Christopher” skriver jag att jag tycker om musik och sjunger en hel del, bl a i ett band som heter Godless Glenn and the AstroZombies och som är ett tributeband till Misfits. Genom musiken får jag utlopp för andra känslor och drifter än vad jag annars får i ”vardagen”. Att få äga scenen och spela för folk är fantastiskt och något jag skall göra oftare. Antingen i detta band eller i någon annan form. Om läsaren ej orkar läsa det sjok av text som finnes under ovanstående nämnda flik så kommer här nedan en video från ett grymt gig bandet genomförde på Halloween 2010 där ölen skvättes överallt, vakter drog batonger, högtalare välte och publiken rasade över scenen. Great fun:

godless_glenn002liten

2 Responses to "I en annan skepnad…"

    Comments (2)

  1. Dina spelningar vill jag gå på!

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login