Login
+Follow
Login

Dag 2

By Fridstaden on 2013.07.02 In Projekt Vänlighet!

Sådärja! Framme i Delsbo och riktigt nöjd med dagen hittills! Jag har träffat riktigt vänliga människor! Inte minst på Ingalunda gård en bit innan Delsbo. Riktigt vacker gård och som de inrett sedan! Innan jag provade lyckan där hade jag inte ätit på knappt 20 timmar. Efter att jag utfört lite ogräsrensning och grusgångskrattning kände jag mig lite vimmelkantig och fick då generöst med föda i form av macka, dricka och browniekaka. Det har sällan suttit bättre än just då! Dock blev jag kanonmätt och fick stanna och vila mig, i ett dike, några kilometer därifrån. Kolla in videoklippen nedan vetja!

0 Responses to "Dag 2"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

» «
Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login