Login
+Follow
Login

Uppdatering av bloggen med radiointervjuer…

By Fridstaden on 2013.03.02 In Fridstaden

Under sidan ”Fridstaden i Media” kan ni numera finna några radiointervjuer. Klicka er fram och lyssna om det känns intressant!

4 Responses to "Uppdatering av bloggen med radiointervjuer…"

  Comments (4)

 1. Härligt med radio ibland, du har en jäkligt bra röst. Du kanske skulle börja köra lite podcasts?

  • Fridstaden wrote:

   Oj, vad kul att du tycker det! Personligen tycker jag att jag kan mumla mycket men det är nog för att jag svävar iväg i tanken och börjar prata med mig själv istället för med den eller de personer jag har framför mig, haha. Jag brukar starta mina kurser med att berätta just detta: ”Om ni ser att jag vankar fram och tillbaka framför tavlan, kanske stryker med handen över huvudet och börjar mumla så bli ej brydda över det! Då har jag lämnat er för en stund och befinner mig någonannanstans och talar med mig själv. Håll ut i någon sekund så är jag strax tillbaka!”

   Podcasts låter roligt! Och viken idé! Vad skulle man då kunna tala om? Jag brukar hålla introduktionsmöten för nya elever, över nätet, och det är roligt och uppskattat! Ibland spexar man till det och man ingjuter lite ”Gooooooodmoooorning Viiiiieeettnam!”-känsla a la Robin Williams 😀

 2. Lennart wrote:

  Instämmer, det var trevliga filmer och radiosändningar.

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

I februari 2012 flyttade jag ut till en gammal fäbod mitt i skogen utan elektricitet och rinnande vatten. Jag ville utmana mig själv och lära mig mer av och om naturen. Min bostad kallade jag Fridstaden.

Projektet var tänkt att pågå under ett år men Fridstaden blev en filosofi och bostaden permanent. I min livsfilosofi är natur, äventyr och tacksamhet viktiga komponenter.

För tillfället skriver jag på en bok om mina erfarenheter från min tid i Fridstaden!

/Christopher Thörnlund Johansson

Följ mig på Facebook
+Follow
Kategorier
wordpress visitors

Login